tisdag 15 september 2009

Maybellines läppstift Moisture Extreme

Maybelline har ju lanserat en ny läppstiftserie, Sensational, och jag misstänker därför att dessa kommer att plockas bort. Jag har köpt mina på rea hos H&M för 49.50 kr och när jag var förbi idag så fanns det fortfarande en del färger kvar.
Moisture Extreme sitter kanske inte så otroligt bra men de är återfuktande, billiga, finns i många färger och är välpigmenterade.

Passion Red är ett otroligt glansigt rött läppstift som jag tycker går mot det kallare hållet. Jag brukar föredra matta röda läppstift men detta tycker jag är ett bra vardagsrött, då man kan applicera det lite tunnar för en rödare tint till läpparna.
Lush Papaya är ett orang/aprikost/koralligt läppstift som jag tycker är ett otroligt bra vardagsläppstift. Har prytt mina läppar de senste dagarna i alla fall.
Är otroligt sugen på att plocka upp: Rasberry Sorbet, Flamingo, Pink Topaz och Glamorous Pink från Moisture Extreme kollektion och från Naked Beige kollektionen: Desert Bloom och Pinky Beige. Så är ni sugna på dessa så kan de vara läge att bege sig till närmaste H&M och köpa på sig några!!

2 kommentarer:

  1. Lush papaya ser verkligen urtjusigt ut!

    SvaraRadera
  2. Jag gillar den väldigt mycket. En av mina vardagsfavoriter just!

    SvaraRadera