lördag 8 augusti 2009

Viva La Diva nr 60


Viva la Diva nr 60 som är ett otroligt fin lila lack har prytt mina naglarn nu den senaste veckan.
Nr 60 är faktiskt en riktigt blurple, alltså ett lila lack som går mot blått, i flaskan kan man också se ett rosa skimmer men det kommer inte fram på naglarna tycker jag. På korten så är lacket mer blått än vad det är i verkligheten, tog hur många kort som helst och det blå slog helt enkelt igenom på alla. På den översta bilden är lacket nylackat och på den nedersta så har jag haft lacket i en vecka.

Detta är ett lack som kommer från när jag började bli intresserad av nagellack igen (sommaren 2007) efter att ha förlorat lite av intresset under några år. Jag började läsa nagelbloggar, NOTD och Nailed var de första. Jag började få ett sug efter lite annorlunda färger och då hittade jag detta lack. Har faktiskt bara använt detta lack tre gånger så det har legat oanvänt sen sommaren 2007, förstår faktiskt inte varför eftersom jag tycker att det är ett sånt läckert lack!!

Lacket är ganska skirt så jag har fyra lager på naglarna men torktiden är hyfsad och jag använder dessutom Seche Vite toplack nu så...Hållbarheten är också bra, jag har haft det i en vecka nu och det ser fortfarande okej ut. Den enda nagel som inte ser bra ut är på vänster pekfinger men där krympte lacket också lite av Seche Vite så...
Viva la Divas lack, de jag har provat, har varit riktigt bra och finns i många fina färger så jag rekommenderar att man kikar närmare på nagellacken om man inte har gjort det än!

2 kommentarer: