torsdag 21 maj 2009

Nfu-oh 64; Rosa Holo

Igår så lackade jag om mina naglar till ett av de nya lacken som jag fick från Nailmail och valet föll på det rosa holografiska lacket nr 64.

Trots min stora kärlek till holografiska lack så har jag inte många i min ägo, jag har China Glaze LOL, Depend 132 och OPI My Private Jet sen tidigare, så jag var väldigt glad att jag fick chansen att fylla på med lite till.
Lacket glider på ganka jämt men torkar snuskigt fort så man måste vara lite snabb med appliceringen annars så kan man råka dra bort lite lack. Om man inte klantar sig som jag gjorde så räcker 2 lager eller om man är riktigt duktigt 1 lager men jag råkade kladda lite så det blev tre lager. De tre lagren tror jag var helt torra inom 10 minuter i alla fall.

Under har jag Nubar Foundations basecoat och över så har jag Nubar Diamont seal and shine topcoat.

Jag älskar detta lack, är en sån otroligt fin och ganska neutral färg men blir häftigt i och med det holografiska skimret. Skulle defintivt vilja ha dem en i varje färg....Det enda som jag inte riktigt är förtjust i är att med holografiska lack så syns ojämnheter i naglarna lite mer och lagern blir inte heller lika tjocka vilket känns lite konsitgt men troligen en vane sak...Har man haft 7 lager lack innan så känns nageln lite annorlunda med bara 5 lager...

1 kommentar:

  1. Vackert! Tror jag med har det i paketet från Nail Mail, menj ag hann inte hämta ut mitt innan jag drog iväg till landet...

    SvaraRadera