tisdag 28 april 2009

Nailmail: Essie Swing Velvet

Först ut att provas från leveransen från Nailmail är Swing Velvet från Essie.
Ser ni vad vackert det är?

Swining velvet är ett otroligt vampigt lack, mörkrött lack med brun/lila (plommon/aubergin) inslag beroende på belysning. Två lager räcker för att få det täckande och det torkar helt okej tycker jag. Hållbarheten är också bra, jag brukar ha lacken i ca 1 vecka innan jag byter och det funkar också med detta lack.
Trodde att jag skulle känna mig lite höstig i detta lack men jag älskar det och förmodligen kommer det att vara en av mina favoriter under hösten!
Fotot är taget på kvällen under lysrör och när det är dagsljus så är det snäppet rödare och inte lika mörkt.


Nailmail drivs av Karin från Vacker och Underbar och genom denna tjänst så får man varje månad några (ofta 3) lack från något märke som är lite svårt att få tag på i Sverige. Hittills så har vi haft China Glaze, Zoya, Nubar och Essie. Nästa månad så kommer lacken från Nfu-Oh, vilket jag ser otroligt mycket fram emot. Lack en indelade i grupper: Klassiskt, Vamp och Edgy, och jag beställer mest från Vamp men även vissa Edgy.
Om man känner att man vill vara med så är nästa utskick man kan vara med på Nubar Moodies, som är ett lack som ändrar färg efter temperatur, dvs tippen på nagel blir en annan färg än resten av nageln ( kika på Karins naglar här).

3 kommentarer: