onsdag 8 april 2009

Gårdagens Olivgröna med Poppy på läpparna

Usch jag känner mig lite hemsk som inte har uppdaterat på ett tag men det är så att jag har precis börjat en två veckors provanställning på ett callcenter, så jag sitter hela dagarna framför datorn på jobbet och ringer runt till företag. Får också endast lön när jag verkligen sitter och gör det så det känns inte läga att uppdatera på jobbet. Har ju jobbat två dagar och båda gångerna har jag varit helt slut i huvudet när jag kom hem, inte heller var det värt att fota sminkningen då jag såg såååå otroligt trött ut. I vilket fall igår på lunchen så passade jag på att ta ett kort med mobilen, hade nämligen gått förbi Ceative makeup (?) och upptäckt att de tagit in GloMinerals!
En sak som jag testade var deras läppglans i färgen Poppy som är en fin rödfärg, som vallmo, dock syns den inte så väl på mina läppar. 
I övrig så har jag som jag brukar: Lumene primer, MAC paint pot Bare Study och sen har jag lagt samma olivgröna sminkning som här med skuggorna från Viva La Diva tropical Temptation paletten. Älskar de skuggorna!
Ögonbrynen är ifyllda med den bruna skugga från Brow&Liner kit 03 från Bodyshop och sen har jag markerat ögonen lite med Gosh velvet touch waterproof Hypnotic Grey.

Ser otroligt trött ut på bilden märker jag....
Jag ska se om jag kan snika förbi och visa hur fin Poppy egentligen är, bättre bild det vill säga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar