onsdag 25 mars 2009

Smashbox O-Glow & O-Gloss Kit

Jag har grubblat hela dagen eftersom jag helt hade en känsla av att jag hade glömt att publicerat något. Tittade igenom min mapp med bilder och plötsligt så slog det mig att jag helt hade glömt bort att lägga upp min premie som jag fick när jag började prenumera på Glamour. 
För ett tag sen så hakade jag på ett erbjudande om 6 nummer av tidningen Glamour för 169 kr och då fick man ett kit från Smashbox med O-Glow och O-Gloss (Värde ca 399 kr tror jag...)
Har varit nyfiken på dessa produkter ett bra tag men har inte hunnit använda dem så mycket, testat dem har jag däremot gjort och jag gillar dem. 
O-Gloss ger en otroligt fin färg på läpparna och O-Glow blir naturligt rosig på kinderna. Ska använda dem mer och återkommer senare med en ordentlig recension. 

2 kommentarer:

  1. Men hoppla, det var ett bra erbjudande ju! jag skulle aldrig köpa dem, men att få dem som en premie är ju en annan sak...

    SvaraRadera
  2. Jätte bra erbjudande! Hade nog inte heller köpte dem, speciellt O-glow eftersom jag tycker att det är roligt med olika rouger i olika nyanser så hade jag hellre satsat på en ppressade rouge istället.

    SvaraRadera