onsdag 11 mars 2009

Mitt ansikte och problem: Den nakna sanningen....

Jag hade här tänkt visa hur min hy ser ut när jag har kommit ur duschen och efter tvätting och insmörjning av ansiktet och sen visa hur det ser ut på kvällen när jag bara har tvättat ansiktet.
Jag ser inte alltid ut så här utan det kommer och går men helt bra det är jag aldrig. Förbered er.....
Här kommer hur det såg ut i morse, tog en lite längre dusch kanske en kvart sen tvättade jag ansiktet, använde ansiktevatten och smörjde in mig och sen hämtade kameran.

                                                     
Första bilden är vänster sida, sen mitten och sist höger sida.
Okej som ni ser så ser det inte så fint ut, om jag skulle ha väntat ca 30-60 minuter efter duschen etc så skulle det inte ha sett ut så här eftersom det försvinner lite allteftersom. Det är också höger sida som är mest påverkad vilket alldeles tydligt syns

Här kommer nu hur jag såg ut ikväll efter att ha tvättat ansiktet, använt ansiktsvatten och smörjt in det.

Vänster sida                                                       Höger sida

Ganska markant skillnad eller hur? Det som jag inte riktigt vet är varför det blir så här, allergiprover visa inget, det spelar ingen roll vilket shampoo etc jag använder och vet heller inte riktigt hur mycket hudvårdsprodukterna spelar in. Ett tag så fick jag gå på ca 5 tavegyl om dagen men det gör jag nu inte längre även om jag har ätit en om dagen nu ett tag.

3 kommentarer:

  1. Jag ser också helt annorlunda ut osminkad på morgonen och på kvällen, även om jag just har gjort den vanliga rengöringsrutinen. Men det är inte bättre vid nåt tillfälle, det är bara olika typer av awful ;D
    Konstigt med din rodnad. Jag kan ju inte se på nära håll, men jag gissar att det inte är ytliga blodkärl?

    SvaraRadera
  2. Nej inga ytliga blodkärl utan små små röda prickar. Ungefär som nässelutslag men det kliar inte.

    SvaraRadera