måndag 30 mars 2009

Bloggtema v. 13: Favoritfärg

Ja nu är jag lite sen igen, funderade om jag skulle göra ett inlägg igår kväll vid 01 tiden men tänkte nä...Jag gör det imorgon istället. Ska skärpa mig lovar, kommer att publicera denna veckas egentliga bloggtema någon gång under mitten av veckan.

Denna gång är det Inthemake som undrar om vi har någon favoritfärg som vi återkommer till och mitt strålande svar är att det beror på!
Jag har ett antal färger som är mina favoriter svart, lila, grönt och blått men ärligt talat så finns det nog inte någon färg som jag verkligen inte gillar. Om man ser till min nagellacksamling så är lila i olika nyanser helt klart dominerande, det finns lila, plommon, svartlila, aubergin, ljuslila, blålila...Ja ni förstår poängen. Jag brukar ha färgperioder då jag köper mycket lila saker men sen tröttnar man ju lite och då blir det kanske blått istället eller grönt. Svart är en klassiker så att säga, kan aldrig bli fel varken i klädväg eller i sminkväg.
Så när det kommer till smink då undrar ni hur är det där?
Jag har chockerande nog inte så många lila skuggor, mina gröna, bruna och guldiga skuggor dominerar ganska kraftigt. När jag sminkar mig på morgonen så brukar det bli något som går fort, därför så kan det bli lite samma i perioder eftersom sakerna ligger framme och man har fått in en snabb rutin kring dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar