söndag 18 januari 2009

Blomtema: Söndag Vallmoorange

Bilden lånad från Sminkan

Nu har vi tragiskt nog kommit fram till den sista dagen i Sminkans blomtemavecka och idag så ska vi inspireras av den Vallmo. I vanliga fall så brukar jag köra på sminkningar som jag är van med och färger som jag är van vid för att det ska gå så fort som möjligt, så jag har haft väldigt roligt denna vecka när jag har fått lekt lite utanför min comfort zone, nya favoriter har dykt upp och insikten om att jag definitivt måste köpa mer pigment! Hoppas på en ny temavecka snart igen!

Idag har jag mest bara tagit det lugnt så sminkningen är inte grundad på samma sätt som när jag ska ha dem en hel dag. 
MAC paint pot Bare Study som grund. Sedan har jag lagt Fuzzy Navel från TMM på hela locket. I globlinjen har jag lagt lite av den gula Fields TMM för att skapa en ljusare orange look, över den har jag återigen tagit Fuzzy Navel. 

Under ögonbrynsbenet så ligger en guldig skugga från Collistar och har även lagt lite av den i den inre ögonvrån.  
Hade även tänkt visa ett lack men då jag såg att Sminkan redan har visat det så hänvisar jag helt enkelt till henne, lacket är det underbara Mandarin Garnet från Sally Hansen. Förmodligen en helt perfekt sommarfärg!
Dagens sminkning påminner en hel del om Tisdagens liljegula sminkning och det är främst pga att jag har använt samma pigment från Taylor Made Minerals, men idag har jag tillskillnad från tisdagens sminkning lagt Fuzzy Navel över hela locket och Fields i globlinjen. Tisdagen var fokuset på gult så då gjorde jag tvärtom. 

1 kommentar: